KATRI SCHRÖDER KUVAT REETTA PASANENKOTI JA KEITTIÖ 11/2012
4 annosta
1 ps (200 g) pakastemaissia
2 dl keitettyjä, mustia papuja
1 punasipuli
2 valkosipulinkynttä
2 rkl oliiviöljyä
1 kurkku
1 punainen ja vihreä paprika
ripaus cayennepippuria ja jauhettua juustokuminaa
ripaus suolaa ja rouhittua mustapippuria
1 rkl punaviinietikkaa
2 rkl oliiviöljyä
1. Sulata maissi.
2. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuullota sipuleita öljyssä hetken aikaa. Anna jäähtyä.
3. Pilko kurkku pieniksi paloiksi. Halkaise paprikat, poista siemenet ja kanta. Pilko paprikat pieniksi paloiksi.
4. Sekoita kulhossa pavut, kurkut, paprikat, jäähtynyt sipuliseos ja sulatetut maissit. Mausta seos ja lisää punaviinietikka ja öljy. Sekoittele maut huolella.
5. Tarjoile esim. maissilastujen eli nachojen dippinä tai paistetun broilerin lisäkkeenä.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2