KATRI SCHRÖDER KUVAT REETTA PASANENKOTI JA KEITTIÖ 6-7/2013
500 g raparperia
2 ½ dl sokeria
2 rkl vettä
1 vaniljatanko
2 kardemumman vihreää
siementä
1. Pese ja paloittele raparperit kuorineen kattilaan. Lisää sokeri ja tilkka vettä. Halkaise vaniljatanko ja laita kattilaan kardemumman siementen kanssa.
2. Kuumenna seos ja anna sen kiehua 5–10 minuuttia, kunnes raparperit ovat pehmenneet. Siirrä syrjään ja anna hautua hetki kannen alla.
3. Poista mausteet ja nosta kuuma seos puhtaaseen lasipurkkiin. Anna jäähtyä.
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ