MARI HARJULA • KUVAUSAVUSTAJA ANJA LEPPÄNEN • KUVAT ARTO VUOHELAINENKOTI JA KEITTIÖ 12/2012
400 g kevytsuolattua sillifileetä
2 pientä punasipulia
3 dl vettä
1 dl etikkaa
3 dl sokeria
1 rkl maustepippureita
1 tl valkopippureita
2 laakerinlehteä
1. Paloittele sillit noin sentin levyisiksi paloiksi. Kuori ja leikkaa sipulit renkaiksi. Laita kerroksittain purkkiin.
2. Mittaa vesi, etikka ja mausteet kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi. Anna jäähtyä ja kaada purkkiin sillien ja sipuleiden päälle.
3. Sulje purkki ja anna maustua viileässä pari vuorokautta.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2