Koti ja keittiö 9/2010 Anja Leppänen Kuvat Arto Vuohelainen
1 kg porkkanoita
2–3 sipulia
1 1/2 tl kuminansiemeniä
2 rkl oliiviöljyä
1/2 tl chilirouhetta
1 l vettä
2 kasvisliemikuutiota tai
vastaava määrä kasvisfondia
3 rkl ruokokidesokeria
Tarjoiluun:
ranskankermaa tai
luonnonjogurttia
1. Kuori ja kuutioi porkkanat. Kuori ja hienonna sipulit.
2. Paahda kuminansiemeniä kuivalla, kuumalla pannulla hetki.
3. Kuumenna öljy kattilassa. Lisää porkkanat ja sipulit ja kääntele hetki. Lisää chilirouhe ja kuminansiemenet. Kääntele hetki. Lisää vesi, liemivalmisteet ja sokeri. Keitä, kunnes porkkanat ovat kypsiä, noin 15–20 minuuttia.
4. Soseuta keitto sauvasekoittimella tai tehosekoittimessa. Kuumenna keitto ja tarjoa ranskankerman tai luonnonjogurtin kera.
Valmistusaika: noin 40 min
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2