400 g mateen fileetä
1 dl korppujauhoja
2 kananmunaa
ripaus suolaa
2 rkl voita tai margariinia
1 pkt (200 g) ohutta vihreää parsaa
8 dl erilaisia salaatteja
4 rkl sitruunalla maustettua oliiviöljyä
Koristeluun:
sitruunaviipaleita
1. Leikkaa fileet noin kahdeksan sentin mittaisiksi paloiksi. Kasta palat ensin kananmunaan ja sitten suolalla ja pippurilla maustettuun korppujauhoon.
2. Ruskista ne paistinpannulla rasvassa kullankeltaisiksi.
3. Keitä ohuita parsoja noin 3 minuuttia vedessä.
4. Revi salaatit ja asettele ne annoslautasille. Pane päälle keitetyt parsat ja paistetut mateenfileet. Lorauta joukkoon sitruunalla maustettua oliiviöljyä ja tarjoa heti.
Koti ja keittiö 1-2/2003
LUETUIMMAT
LUETUIMMAT
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2