1 keltasipuli
1 kynnetön valkosipuli
2 timjamin oksaa
1 rkl voita
1 dl marsalaviiniä
mustapippuria
2 dl demi glace -kastikepohjaa
(myydään 2 dl tetrana valmiina)
1. Kuori sipulit ja leikkaa ne lohkoiksi.
Ruskista keltasipulilohkoja voissa kattilassa
niin, että ne saavat kunnolla väriä.
Lisää valkosipuli, timjami, marsalaviini,
mustapippuri ja demi glace -kastikepohja.
2. Keitä kastiketta 15-20 minuuttia. Anna
jäähtyä ja siivilöi liemi. Kiehauta se
nopeasti tarjoilua varten.
Vinkki! Valmista marinadit ja kastikkeet tarjoilua
edeltävänä päivänä. Maku syvenee.
Koti ja keittiö 3/2004
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2