SANNA KEKÄLÄINEN • KUVAT FABIAN BJÖRKKoti ja keittiö 12/2015
noin 12 remmiä
500 g tuoreita mansikoita tai kotimaisia pakastemansikoita
1 banaani
4 rkl sokeria
1. Lämmitä uuni 80 asteeseen.
2. Soseuta puhdistetut marjat ja banaani. Jos käytät pakastemarjoja, anna niiden ensin sulaa. Mausta sokerilla.
3. Laita uunipellille silikonialusta tai tuorekelmu. Levitä seos tasaiseksi. Voit käyttää myös tavallista leivinpaperia, mutta sitä käytettäessä remmit jäävät ryppyisiksi eivätkä kuivu sitkeiksi.
4. Paista 6–8 tuntia tai kunnes pinta ei ole enää ylettömän tahmea ja seos on pehmeän kuivaa.
5. Kumoa levy leivinpaperille. Irrota kelmu. Leikkaa muutaman sentin paksuisiksi suikaleiksi. Kääri suikaleet rulliksi leivinpaperin sisään.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2