Toimittaja Sanna Kekäläinen
Kuvausavustaja Johanna Vanamo
Kuvat Fabian Björk
1 annos
2 rkl voita
3 rkl sokeria
1 rkl maitoa, kermaa tai ranskankermaa
1 kananmuna
2 Omar-karkkia pieninä paloina
½ dl punaherukoita
½ dl jauhoja
1/5 tl leivinjauhetta
1. Mittaa voi ja sokeri kahvikupin pohjalle. Lämmitä mikrossa täydellä teholla noin 40 sekuntia, kunnes voi on sulanut.
2. Sekoita seosta haarukalla. Lisää seuraavaksi kananmuna, sekoita ja lisää loput aineet.
3. Kypsennä mikrossa 350 watin teholla noin 1 minuutti 30 sekuntia. Voit myös paistaa mukikakun 175-asteisessa uunissa 15–20 minuuttia riippuen uunin tehosta. Varo ettet kypsennä kakkua liikaa, sillä silloin lopputulos on kuiva ja kova. Mukikakut saavat jäädä hiukan kosteiksi.
Vaikeusaste: helppo
Valmistusaika: 10 minuuttia + paistoaika 2 tai 15 minuuttia
Hinta: noin 1,50 euroa
LUETUIMMAT
LUETUIMMAT
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2