RUOKA MARI HARJULA • KUVAUSAVUSTAJA MIKAELA ANTIN • KUVAT FABIAN BJÖRKKOTI JA KEITTIÖ 5/2014
6–8 annosta noutopöydässä
1 kesäkurpitsa
1 munakoiso
Marinadi:
1 chilipaprika
2 valkosipulinkynttä
2 rkl raastettua sitruunankuorta
puolen sitruunan mehu
3 rkl oliiviöljyä
3 rkl vaaleaa balsamiviinietikkaa
merisuolahiutaleita
rouhittua mustapippuria
1. Leikkaa kesäkurpitsa ja munakoiso noin sentin paksuisiksi viipaleiksi. Paahda viipaleet grillipannulla molemmin puolin kevyesti.
2. Halkaise chilipaprika, poista siemenet ja hienonna chilit.
3. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet.
4. Sekoita kaikki marinadin ainekset keskenään. Valuta marinadi kesäkurpitsa- ja munakoisoviipaleille. Kääntele ja anna marinoitua vähintään pari tuntia ennen tarjoilua.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2