300 g vuohenjuustoa
2 dl hyvälaatuisia kivellisiä oliiveja
1 1/2 dl hyvälaatuista oliiviöljyä
1/2 dl vaaleaa balsamiviinietikkaa
1 rkl silputtua tuoretta rosmariinia
3 rkl juoksevaa hunajaa
mustapippuria
1. Leikkaa vuohenjuusto muutaman sentin kokoisiksi paloiksi. Pane juustopalat ja oliivit puhtaaseen lasi- tai muovipurkkiin.
2. Sekoita öljy, balsamiviinietikka, rosmariini, hunaja ja mustapippuri. Valuta seos juuston ja oliivien päälle niin, että ne lähes peittyvät. Anna maustua jääkaapissa seuraavaan päivään. Voit käännellä purkkia muutaman kerran marinoimisen aikana, jotta ainekset sekoittuvat tasaisesti.
3. Tarjoile vuohenjuusto ja oliivit hyvän tuoreen leivän kanssa.
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ