Artikkeli

Marinoidut punajuuret

Keitä tai hauduta punajuuret kypsiksi. Kuori, halkaise ja viipaloi punajuuret...

4 pu­na­juur­ta

2 ap­pel­sii­nia

sal­vi­aa ja ore­ga­noa

1 dl ryp­si­öl­jyä

1/2 dl soi­ja­kas­ti­ket­ta

1 dl ap­pel­sii­ni­me­hua

1. Kei­tä tai hau­du­ta pu­na­juu­ret kyp­sik­si. Kuo­ri, hal­kai­se ja vii­pa­loi pu­na­juu­ret.

2. Vii­pa­loi pes­tyt ap­pel­sii­nit ja lado li­mit­täin pu­na­juu­rien kans­sa sa­laat­ti­mal­jaan. Se­koi­ta ma­ri­na­di ja kaa­da mal­jaan. An­na maus­tua pari tun­tia.

Tilaa uutiskirje
Tilaa uutiskirje