MARI HARJULA • KUVAT ARTO VUOHELAINENKOTI JA KEITTIÖ 11/2012
4–6 annosta
3–4 paprikaa
4–6 aurinkokuivattua tomaattia
1–2 valkosipulinkynttä
Marinadi:
2–3 rkl balsamiviinietikkaa
3–4 rkl oliiviöljyä
ripaus suolaa ja rouhittua
mustapippuria
1. Halkaise paprikat, poista siemenet ja kanta. Laita paprikat uunipellille kuoripuoli ylöspäin. Grillaa uunissa grillivastusten alla, kunnes kuori on tummunut.
2. Laita paprikat pakastepussiin tai kelmulla peitettyyn kulhoon. Anna tekeytyä 5–10 minuuttia kelmun alla.
3. Poista paprikoista kuori vetäisemällä se irti. Paloittele paprikanpalat. Suikaloi aurinkokuivatut tomaatit. Kuori ja leikkaa valkosipulinkynnet ohuiksi viipaleiksi.
4. Sekoita balsamiviinietikka ja oliiviöljy keskenään, mausta suolalla ja pippurilla.
5. Lisää kasvikset marinadiin, sekoita ja anna maustua vähintään pari tuntia viileässä.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2