MARI HARJULA • KUVAT KIRSI-MARJA SAVOLA KOTI JA KEITTIÖ 1-2/2014
4–8 annosta
4–8 palaa focaccialeipää tai
jotain muuta vaaleaa leipää
150 g pehmeää vuohenjuustoa tai sinihomejuustoa
1 dl pekaani- tai saksan-
pähkinöitä
1 dl kuivattuja viikunoita
(pehmeitä)
rucolaa
Marinoidut sipulit:
2 punasipulia
1 dl punaviinietikkaa
½ dl sokeria
ripaus suolaa
rouhittua valkopippuria
1 dl öljyä
1. Valmista marinoitu sipuli. Kuori, halkaise ja leikkaa punasipulit hyvin ohuiksi viipaleiksi. Sekoita punaviinietikka ja sokeri keskenään. Lisää joukkoon loput mausteet ja öljy ja pyöräytä marinadiin punasipulit. Anna maustua vähintään pari tuntia.
2. Rouhi pähkinät pienemmiksi. Paloittele viikunat.
3. Voitele focacciapalat juustolla. Lisää päälle marinoitua sipulia, pähkinärouhetta ja viikunan paloja. Viimeistele rucolalla.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2