Artikkeli

Koti ja keit­tiö jou­lu­lii­te 2003

Marianne-piparit

Vaahdota rasva ja sokeri. Lisää siirappi ja muna koko ajan vatkaten...

(40–50 kpl)

200 g voi­ta tai mar­ga­rii­nia

2 dl so­ke­ria

2 dl sii­rap­pia

1 muna

1 tl va­nil­ja­so­ke­ria

2 tl lei­vin­jau­het­ta

1 ½ dl kau­ra­hiu­ta­lei­ta

4 dl veh­nä­jau­ho­ja

n. 160 g Ma­ri­an­ne-ka­ra­mel­le­ja

1. Vaah­do­ta ras­va ja so­ke­ri. Li­sää sii­rap­pi ja muna koko ajan vat­ka­ten.

2. Rou­hi ma­kei­set mo­ni­toi­mi­ko­nees­sa tai te­ho­se­koit­ti­mes­sa.

3. Se­koi­ta yh­teen va­nil­ja­so­ke­ri, lei­vin­jau­he, kau­ra­hiu­ta­leet, veh­nä­jau­hot ja ka­ra­mel­li­rou­he. Li­sää kui­vat ai­neet tai­ki­naan.

4. Nos­te­le tai­ki­nas­ta kah­del­la lu­si­kal­la pie­niä no­ka­rei­ta lei­vin­pa­pe­ril­la vuo­ra­tul­le pel­lil­le.

5. Pais­ta pi­pa­rei­ta 180-as­tei­ses­sa uu­nis­sa noin 10–12 mi­nuut­tia.

LUE KOTI & KEITTIÖ

LUE KOTI & KEITTIÖ