Koti ja Keittiö 6-7/2006
(noin 8 kpl)
puolikas vehnä- tai kaurapatonki
200 g vuohenjuustoa
8 mansikkaa
1 nektariini tai persikka
noin 1 rkl hunajaa
rouhittua mustapippuria
balsamiviinietikkaa
tuoretta timjamia
1. Leikkaa patonki viistosti viipaleiksi ja lado viipaleet leivinpaperille pellille. Levitä viipaleille hunajaa.
2. Viipaloi vuohenjuusto. Halkaise mansikat. Halkaise nektariini tai persikka, poista kivi ja leikkaa hedelmäliha ohuiksi lohkoiksi.
3. Levitä kullekin leipäpalalle ensin 1–2 viipaletta vuohenjuustoa, nektariini- tai persikkalohko ja mansikanpuolikkaat.
4. Gratinoi leipiä uunissa grillivastuksen alla 250 asteessa noin 5 minuuttia. Rouhaise leiville mustapippuria ja pirskota balsamiviinietikkaa ja viimeistele muutamalla timjaminlehdellä.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2