(6-8 annosta)
1 dl sokeria
2 munaa
2 dl maustamatonta jogurttia
1 dl kuohukermaa
2 tl vanilliinisokeria
2 dl vehnäjauhoja
ripaus suolaa
noin 500 g mansikoita
Vuoan voiteluun:
margariinia
Koristeluun: tomusokeria
1. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Lisää joukkoon jogurtti ja kerma.
2. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan vähän kerrallaan samalla sekoittaen.
3. Kaada taikina voideltuun piirakkavuokaan ja painele päälle peratut mansikat.
4. Paista 200 asteessa noin 30-40 minuuttia, kunnes piirakka on keskeltä hyytynyt ja sen pinta vaaleanruskea. Jos pinta alkaa tummua liikaa, laita piirakan päälle pala leivinpaperia paistamisen loppuvaiheessa.
5. Koristele piirakka tomusokerilla ja tarjoile sellaisenaan tai kermavaahdon kera.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2