MARI HARJULA KUVAT ARTO VUOHELAINENKOTI JA KEITTIÖ 6-7/2012
4 annosta
1 litra mansikoita
1 dl omenasiideriä
1 rkl sokeria
Jogurttimousse:
2 dl vispikermaa
2 dl paksua maustamatonta kreikkalaista tai
turkkilaista jogurttia
ripaus vaniljasokeria
2–3 rkl tomusokeria
Lisäksi:
laventelisokeria (ks. erillinen ohje)
1. Poista mansikoista kannat. Halkaise isommat marjat. Mittaa siideri kulhoon ja sekoita joukkoon sokeri. Lisää mansikat ja kääntele. Anna maustua liemessä viileässä vähintään pari tuntia.
2. Vaahdota vispikerma. Lisää kermavaahtoon jogurtti ja mausteet. Sekoita tasaiseksi.
3. Tarjoa mansikat jogurttimoussen kera jälkiruokana. Ripottele päälle vielä laventelisokeria.
LUETUIMMAT
LUETUIMMAT
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Tämä sivusto käyttää evästeitä käytettävyyden parantamiseksi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt myös evästeiden käyttämisen.