Mangokiisseli:
5 dl mango- tai muuta eksoottista mehua
1/2 dl perunajauhoja
1 rkl sokeria
Vaniljakiisseli:
5 dl maitoa
1/2 dl perunajauhoja
1/2 dl sokeria
1 rkl vanilliinisokeria
Koristeluun:
ananaskirsikoita
sitruunamelissan lehtiä
1. Valmista ensin mangokiisseli. Mittaa kattilaan mehu, perunajauhot ja sokeri. Kuumenna seos kiehuvaksi koko ajan sekoittaen. Kun seos kuplii, ota kattila pois liedeltä. Jäähdytä.
2. Valmista seuraavaksi vaniljakiisseli. Mittaa paksupohjaiseen kattilaan maito, perunajauhot ja sokeri. Kuumenna kiehuvaksi koko ajan sekoittaen. Nosta kattila liedeltä ja lisää vanilliinisokeri. Jäähdytä.
3. Kaada annosmaljojen pohjalle vaniljakiisseliä ja päälle mangokiisseliä. Koristele ananaskirsikoilla ja yrtin oksilla.
Koti ja keittiö 3/2002
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ