Artikkeli

Maksaa salaatissa

400 g ko­ti­mai­sen nau­dan tai

hir­ven mak­saa

4 rkl veh­nä­jau­ho­ja

val­ko­pip­pu­ria ja suo­laa

2 ros­ma­rii­ni­nok­saa

2 rkl ryp­si­öl­jyä

2 tl val­ko­vii­nie­tik­kaa

1 ome­na

2 ruuk­kua tam­men­leh­vä­sa­laat­tia

1. Se­koi­ta val­ko­pip­pu­ri ja suo­la veh­nä­jau­hoi­hin. Leik­kaa mak­sa ohuik­si vii­pa­leik­si ja lei­vi­tä veh­nä­jau­hoil­la.

2. Kuu­men­na pan­nu ja paah­da öl­jys­sä ros­ma­rii­ni, vedä si­vuun.

3. Pais­ta mak­sa­vii­pa­leet öl­jys­sä lem­pe­äl­lä läm­möl­lä mo­lem­min puo­lin ja pirs­ko­ta pan­nuun vii­nie­tik­ka.

4. Revi sa­laat­ti kul­hoon. Vii­pa­loi jouk­koon ome­na ja tar­joa mak­sa­pih­vit sa­laa­tis­sa maa­päh­ki­nä­kas­tik­keen kans­sa.

Koti ja keit­tiö 1-2/2002

LUE KOTI & KEITTIÖ

LUE KOTI & KEITTIÖ