400 g kotimaisen naudan tai
hirven maksaa
4 rkl vehnäjauhoja
valkopippuria ja suolaa
2 rosmariininoksaa
2 rkl rypsiöljyä
2 tl valkoviinietikkaa
1 omena
2 ruukkua tammenlehväsalaattia
1. Sekoita valkopippuri ja suola vehnäjauhoihin. Leikkaa maksa ohuiksi viipaleiksi ja leivitä vehnäjauhoilla.
2. Kuumenna pannu ja paahda öljyssä rosmariini, vedä sivuun.
3. Paista maksaviipaleet öljyssä lempeällä lämmöllä molemmin puolin ja pirskota pannuun viinietikka.
4. Revi salaatti kulhoon. Viipaloi joukkoon omena ja tarjoa maksapihvit salaatissa maapähkinäkastikkeen kanssa.
Koti ja keittiö 1-2/2002
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2