Artikkeli

Makkarapitsa sisili­a­lai­sittain

1/2 an­nos­ta piz­za­tai­ki­naa

Täy­te:

1/2 an­nos­ta to­maat­ti­kas­ti­ket­ta

200 g vah­vaa meet­vurs­tia tai ita­li­a­lais­mak­ka­raa

1 dl ru­si­noi­ta

1 dl pin­jan­sie­me­niä

Ba­si­li­ka-ri­cot­ta­se­os:

1 prk (250 g) ri­cot­ta­juus­toa

1 1/2 rkl hu­na­jaa

2–3 rkl tuo­ret­ta ba­si­li­ka­silp­pua

1/2 tl suo­laa

1. Val­mis­ta tai­ki­na pe­ru­soh­jeen mu­kaan. Kau­li tai muo­toi­le tai­ki­nas­ta iso, suo­ra­kai­teen muo­toi­nen piz­za­poh­ja.

2. Val­mis­ta kas­ti­ke oh­jeen mu­kaan ja le­vi­tä se tai­ki­nan pääl­le. Li­sää pa­loi­tel­tu mak­ka­ra, ru­si­nat ja pin­jan­sie­me­net.

3. Pais­ta piz­zaa 200-as­tei­ses­sa uu­nis­sa noin 20 mi­nuut­tia, kun­nes poh­ja on kyp­sä.

4. Se­koi­ta ba­si­li­ka-ri­cot­ta­se­ok­sen ai­nek­set ja tar­joa piz­zan kans­sa.

LUE KOTI & KEITTIÖ

LUE KOTI & KEITTIÖ