1/2 annosta pizzataikinaa
Täyte:
1/2 annosta tomaattikastiketta
200 g vahvaa meetvurstia tai italialaismakkaraa
1 dl rusinoita
1 dl pinjansiemeniä
Basilika-ricottaseos:
1 prk (250 g) ricottajuustoa
1 1/2 rkl hunajaa
2–3 rkl tuoretta basilikasilppua
1/2 tl suolaa
1. Valmista taikina perusohjeen mukaan. Kauli tai muotoile taikinasta iso, suorakaiteen muotoinen pizzapohja.
2. Valmista kastike ohjeen mukaan ja levitä se taikinan päälle. Lisää paloiteltu makkara, rusinat ja pinjansiemenet.
3. Paista pizzaa 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia, kunnes pohja on kypsä.
4. Sekoita basilika-ricottaseoksen ainekset ja tarjoa pizzan kanssa.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2