SANNA KEKÄLÄINEN • KUVAT KIRSI-MARJA SAVOLAKoti ja keittiö 9/2015
4 annosta
8–12 keskikokoista uuden sadon perunaa
3 rkl rypsiöljyä
1 tl sormisuolaa
1 tl tulista paprikajauhetta
½ tl mustapippuria myllystä
muutama oksa rosmariinia
hienonnettuna 4 isoa tai 8 pientä mausteista raakamakkaraa, esimerkiksi chorizoa
Tarjoiluun:
itse tehtyä ketsuppia
1. Harjaa perunat huolellisesti puhtaiksi. Lohko perunat. Sekoita mausteet öljyyn. Pyöräytä perunalohkot öljyssä. Laita uunivuokaan ja paista 200-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia.
2. Grillaa makkarat tai paista ne pannulla. Tarjoa perunoiden ja ketsupin kanssa.
Vinkki! Jos kaipaat ketsupin kaveriksi toisenkin dipin, niin tarjoa lisäksi valkosipulilla tai sinapilla maustettua majoneesia.
Juomasuositus: Raikas, hedelmäinen ja sitruksinen Daura Damm-olut, Espanja, 2,70 e
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2