Asiakaspalvelu
Mediatiedot
Seuraa meitä somessa:
Asiakaspalvelu
Mediatiedot
Seuraa meitä somessa:
Kodit ja ideat
/
Vanhat tavarat
/
Reseptit
/
Puutarha
/
Matkat
/
Kilpailut
/
Yhteistyössä
Reseptit
/
/
Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset
Tilaa lehti
Liha ja lintu
/
Kala ja äyriäiset
/
Kasvis
/
Makeat leivonnaiset
/
Jälkiruoat
/
Suolaiset leivonnaiset
/
Juomat
/
Aasia
/
Arkiateriat
Artikkeli

SAN­NA KE­KÄ­LÄI­NEN • KU­VAT KIR­SI-MAR­JA SA­VO­LA­Ko­ti ja keit­tiö 9/2015     

Makkaraperunat

Makkaraperunat on itse tehtyinä herkullisia! Raakamakkara ja paahdetut perunat saavat vaativankin herkkusuun hymyilemään.

4 an­nos­ta

8–12 kes­ki­ko­kois­ta uu­den sa­don pe­ru­naa

3 rkl ryp­si­öl­jyä

1 tl sor­mi­suo­laa

1 tl tu­lis­ta pap­ri­ka­jau­het­ta

½ tl mus­ta­pip­pu­ria myl­lys­tä

muu­ta­ma ok­sa ros­ma­rii­nia

hie­non­net­tu­na 4 isoa tai 8 pien­tä maus­teis­ta raa­ka­mak­ka­raa, esi­mer­kik­si cho­ri­zoa

Tar­joi­luun:

it­se teh­tyä ket­sup­pia

1. Har­jaa pe­ru­nat huo­lel­li­ses­ti puh­taik­si. Loh­ko pe­ru­nat. Se­koi­ta maus­teet öl­jyyn. Pyö­räy­tä pe­ru­na­loh­kot öl­jys­sä. Lai­ta uu­ni­vuo­kaan ja pais­ta 200-as­tei­ses­sa uu­nis­sa noin 30 mi­nuut­tia.

2. Gril­laa mak­ka­rat tai pais­ta ne pan­nul­la. Tar­joa pe­ru­noi­den ja ket­su­pin kans­sa.

Vink­ki! Jos kai­paat ket­su­pin ka­ve­rik­si toi­sen­kin di­pin, niin tar­joa li­säk­si val­ko­si­pu­lil­la tai si­na­pil­la maus­tet­tua ma­jo­nee­sia.

Juo­ma­suo­si­tus: Rai­kas, he­del­mäi­nen ja sit­ruk­si­nen Dau­ra Damm-olut, Es­pan­ja, 2,70 e

Lue Myös

Balsa­mi­co­ka­ra­mel­li­soidut kasslerhampparit ja fenkolicoleslaw

Polentapuuroa ja salsiccaa

Possun barbeque-ribsit

Balsa­mi­co­ka­ra­mel­li­soidut kasslerhampparit ja fenkolicoleslaw

Polentapuuroa ja salsiccaa

Possun barbeque-ribsit

Kananpoika ja sardinialainen pasta

Dukkah-maustettu karitsankare

Thaimaalainen broilerikeitto (Tom Kha)

Riistamakkara

Chorizo-hodarit

Surf & turf -hodari ja varhais­kaa­li­co­leslaw

Riistamakkara

Chorizo-hodarit

Surf & turf -hodari ja varhais­kaa­li­co­leslaw

SUOSITTELEMME MYÖS NÄITÄ

LUETUIMMAT

"Tuossa talossa haluaisin asua" ajatteli Juulianna Mäkelä, ja sattuma vei lopulta lapsiperheen juuri siihen mansar­di­kat­toiseen puutaloon

ByPiasin Pia Erlundilla on pala Mallorcaa Suomen Rivieralla – Hangossa

Suomen kauneimmaksi valittu koti Kajaanissa entisen kirjastotalon ullakolla: "Huomasimme sattumalta, että kaupunki myy vanhoja kiinteistöjään"

1950-luvun talo uudistui Annikin ja Ulfin käsissä: ”Sisustuksessa voi surutta yhdistää uutta ja vanhaa”

Parmigiana di melanzane eli tomaattinen munakoisopaistos Sisiliasta

Uuteen taloon haettiin ja onnistuttiin luomaan perinteisen rintamiestalon kodikkuutta

Paistettu kukkakaalikuskus on mainio lisuke

Kurpitsainen toscakakku

Loppukesällä puutarhassa hehkuvat daaliat

Upea syksy ­– satoa & tunnelmaa -lehti on ilmestynyt!

Vegaaninen vaniljavanukas ja lakumansikat

Strömsön tv-nikkari Jim Björni arvostaa kauniisti tehtyjä esineitä ja rakenteita – ne luovat elämänlaatua

Omppuaika on täällä: Keitä omenahilloke kanelikreppien täytteeksi

Romanttisesta punamul­ta­tor­pasta moderniin valmistaloon – Ritva ja Ilkka vaihtoivat helpompaan asumiseen

Neljän raaka-aineen raikas marjasorbetti

Appelsini-fenkolisalaatti vie Sisiliaan

Kokoa rento ja näyttävä jälkiruoka: Mascarpone-lakkadippi & kandi­so­ke­ri­keksit

Fenkoli-fetarisotolla täytetyt kaalikääryleet

Paahdettu kurpitsakeitto & yrtti-pistaasipesto

Sekoita mustikkainen smash cocktail

LUE KOTI & KEITTIÖ

KATSO RESEPTIT

Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset

LUETUIMMAT

"Tuossa talossa haluaisin asua" ajatteli Juulianna Mäkelä, ja sattuma vei lopulta lapsiperheen juuri siihen mansar­di­kat­toiseen puutaloon

ByPiasin Pia Erlundilla on pala Mallorcaa Suomen Rivieralla – Hangossa

Suomen kauneimmaksi valittu koti Kajaanissa entisen kirjastotalon ullakolla: "Huomasimme sattumalta, että kaupunki myy vanhoja kiinteistöjään"

1950-luvun talo uudistui Annikin ja Ulfin käsissä: ”Sisustuksessa voi surutta yhdistää uutta ja vanhaa”

Parmigiana di melanzane eli tomaattinen munakoisopaistos Sisiliasta

Uuteen taloon haettiin ja onnistuttiin luomaan perinteisen rintamiestalon kodikkuutta

Paistettu kukkakaalikuskus on mainio lisuke

Kurpitsainen toscakakku

Loppukesällä puutarhassa hehkuvat daaliat

Upea syksy ­– satoa & tunnelmaa -lehti on ilmestynyt!

Vegaaninen vaniljavanukas ja lakumansikat

Strömsön tv-nikkari Jim Björni arvostaa kauniisti tehtyjä esineitä ja rakenteita – ne luovat elämänlaatua

Omppuaika on täällä: Keitä omenahilloke kanelikreppien täytteeksi

Romanttisesta punamul­ta­tor­pasta moderniin valmistaloon – Ritva ja Ilkka vaihtoivat helpompaan asumiseen

Neljän raaka-aineen raikas marjasorbetti

Appelsini-fenkolisalaatti vie Sisiliaan

Kokoa rento ja näyttävä jälkiruoka: Mascarpone-lakkadippi & kandi­so­ke­ri­keksit

Fenkoli-fetarisotolla täytetyt kaalikääryleet

Paahdettu kurpitsakeitto & yrtti-pistaasipesto

Sekoita mustikkainen smash cocktail

LUE KOTI & KEITTIÖ

KATSO RESEPTIT

Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset
Tilaa Koti & Keittiö Asiakaspalvelu Tietosuojaseloste Rekisteriseloste

Fokus Media Finland Oy

Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki

Y-tunnus 3157774-2

Tilaa Koti & Keittiö Asiakaspalvelu Tietosuojaseloste Rekisteriseloste

Fokus Media Finland Oy

Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki

Y-tunnus 3157774-2