1 lenkkimakkara
(kokeile myös broileri- ja kalkkuna-lenkkiä)
4 perunaa
1 purjo
1 palsternakka
8 dl lihalientä (kuutiosta)
persiljaa
laakerinlehtiä
1. Kuutioi makkara. Kuori ja kuutioi juurekset ja leikkaa purjo renkaiksi. Silppua persilja.
2. Kuumenna vesi ja siinä pari lihaliemikuutiota sekä laakerinlehdet. Lisää juurekset ja keitä melkein pehmeiksi, noin 15 minuuttia.
3. Sekoita keittoon makkara ja keitä vielä hetki. Lisää persilja.
Koti ja keittiö 10/2002
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2