MARI HARJULA • KUVAT ARTO VUOHELAINENKOTI JA KEITTIÖ 12/2013
200 g kuorellisia manteleita
4 rkl hunajaa
¾ tl suolaa
3 rkl sokeria
ripaus inkivääriä
ripaus neilikkaa
¼ tl kanelia
ripaus chilijauhetta
1. Laita mantelit kulhon. Sekoita niiden joukkoon hunaja ja mausteet.
2. Levitä mantelit leivinpaperin päälle pellille siten, että ne eivät kosketa toisiaan.
3. Paahda uunissa 200 asteessa noin 5 minuuttia. Anna jäähtyä.
4. Tarjoa sellaisenaan naposteltavana tai esimerkiksi salaattien lisukkeina.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2