Koti ja Keittiö 03/07
200 g maitosuklaata
50 g taloussuklaata
1 l kevytmaitoa
3 rkl maissitärkkelysjauhoa (Maizena)
2 rkl sokeria
1. Pane kattilaan paloiteltu suklaa ja 5 dl maitoa.
2. Kuumenna seosta sekoittaen, kunnes suklaa on liuennut.
3. Sekoita maissitärkkelys loppuun maitoon. Lisää seos ohuena nauhana suklaamaitoon.
4. Kuumenna koko ajan sekoittaen, kunnes seos sakenee, eli noin 5 minuuttia.
5. Mausta sokerilla ja pullota kaakao kuumalla vedellä esilämmitettyyn termospulloon. Nauti hiihtoretken lämpimänä jälkiruokajuomana rahkamarenkipullien kanssa.
Vinkki! Voit viimeistellä myös kaakaon helposti valmiilla pursotettavalla kermavaahdolla.
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ