Koti ja Keittiö 12/06
100 g halloumijuustoa
1 punasipuli
6 valkosipulinkynttä
2 keskikokoista
keitettyä perunaa
noin 2 rkl silputtua, tuoretta korianteria
12 kpl säilyke-etanoita
mustapippuria myllystä
noin 1/2 dl oliiviöljyä
Koristeluun:
sitruunaviipaleita
1. Paloittele juusto. Kuori ja suikaloi punasipuli. Hienonna valkosipulit. Kuutioi keitetyt perunat.
2. Kuumenna öljy pannulla ja ruskista siinä halloumipalat molemmin puolin.
3. Lisää hetken kuluttua sipuli- ja valkosipulisilput ja perunakuutiot.
4. Pane sekaan silputtu korianteri ja valutetut etanat. Paista seosta käännellen, kunnes etanat ovat kullanruskeita.
5. Koristele pannu sitruunaviipaleilla ja nauti heti.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2