Artikkeli

Mademureke

400 g ma­teen fi­lee­tä

1 tl suo­laa

ri­paus val­ko­pip­pu­ria

nip­pu til­liä

nip­pu ruo­ho­si­pu­lia

2 ka­nan­mu­naa

2–3 dl ker­maa

1. Pane ruo­dot­to­mat ka­la­pa­lat ja maus­teet te­ho­se­koit­ti­meen ja hie­non­na.

2. Li­sää mu­nat yk­si­tel­len ja lo­puk­si ker­ma koko ajan se­koit­ta­en.

3. Voi­te­le kan­nel­li­nen mu­re­ke­vuo­ka ja kyp­sen­nä ve­si­hau­tees­sa 175 as­tees­sa noin puo­li tun­tia.

4. Tar­joa mu­re­ke pais­tet­tu­jen kas­vis­ten ja kei­tet­ty­jen pe­ru­noi­den kans­sa.

Koti ja keit­tiö 1-2/2003

LUE KOTI & KEITTIÖ

LUE KOTI & KEITTIÖ