Koti ja Keittiö 06-07/07
1 1/2 kg pestyjä uusia perunoita
2 rkl öljyä
2 rkl jeeraa
7 valkosipulinkynttä murskattuna
2 tl suolaa
1/2 tl mustapippurirouhetta
Lisäksi:
2 dl paksua, maustamatonta jogurttia
1 prk (150 g) ranskankermaa
1 dl kevätsipulia silputtuna
1/2 dl persiljasilppua
2 rkl sinappia
3–4 avokadoa
1 sitruunan mehu
1. Sekoita öljy, jeera, valkosipuli, suola ja mustapippuri. Puolita perunat. Kääntele perunanpuolikkaat mausteseoksessa.
2. Levitä perunat leivinpaperille uunipellille ja paista 225 asteessa noin 20 minuuttia, kunnes perunapuolikkaat ovat pehmeitä ja paahtuneita. Nosta uunista ja anna jäähtyä.
3. Sekoita keskenään loput ainekset avokadoja ja sitruunamehua lukuun ottamatta ja lisää seos kulhoon perunoiden sekaan.
4. Kuori ja paloittele avokadot ja lisää ne salaattiin. Purista päälle sitruunamehu. Maista ja mausta tarvittaessa suolalla ja pippurilla. Nosta tarjolle.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2