Koti ja Keittiö 9/07
1/2 valmiiksi grillattua broileria
3–4 kypsää tummaa luumua
1 kypsä, kiinteä päärynä
4 dl valmista gourmetsalaattisekoitusta
1 dl pinjansiemeniä tai cashewpähkinöitä
suolaa ja mustapippuria myllystä
(100 g sinihomejuustoa)
Lisäksi:
noin 1 dl valmista punaviinisiirappia
2 rkl öljyä
1–1 1/2 tl sitruunamehua
1. Levitä salaatti tarjoilualustalle ja mausta se suolalla ja mustapippurirouheella.
2. Puolita luumut ja poista kivet. Pilko luumut.
3. Kuori ja paloittele päärynät.
4. Kokoa salaatti. Asettele salaattipohjan päälle luumu- ja päärynäpalat ja pieniksi lohkoiksi leikattu broileri.
5. Lisää pinnalle halutessasi homejuusto.
6. Yhdistä punaviinisiirappi, öljy ja sitruunamehu, valele osa kastikkeesta salaatille ja jätä loput tarjolle salaatin viereen.
7. Ripottele salaattiin vielä rouhittua mustapippuria ja suolaa ja tarjoile rapean leivän kanssa.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2