Koti ja keittiö joululiite 2001
8 dl vettä
150 g kuivattuja luumuja
1/2 dl tummaa sokeria tai hunajaa
pala kanelia
3 rkl perunajauhoja + 3 rkl vettä
(tilkka rommia)
1. Keitä luumut sokerin kanssa pehmeiksi.
2. Ota luumut tarjoilukulhoon tai jaa annosmaljoihin.
3. Suurusta liemi perunajauho-vesiseoksella. kiehauta. mausta rommitilkalla ja kaada liemi luumujen päälle. Tarjoile esimerkiksi mantelijauheella ja manteliliköörillä maustetun kermavaahdon tai pelkän kermavaahdon kera.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2