Artikkeli

Koti ja keit­tiö jou­lu­lii­te 2001

Luumukiisseli

Keitä luumut sokerin kanssa pehmeiksi. Ota luumut tarjoilukulhoon tai jaa annosmaljoihin...

8 dl vet­tä

150 g kui­vat­tu­ja luu­mu­ja

1/2 dl tum­maa so­ke­ria tai hu­na­jaa

pala ka­ne­lia

3 rkl pe­ru­na­jau­ho­ja + 3 rkl vet­tä

(tilk­ka rom­mia)

1. Kei­tä luu­mut so­ke­rin kans­sa peh­meik­si.

2. Ota luu­mut tar­joi­lu­kul­hoon tai jaa an­nos­mal­joi­hin.

3. Suu­rus­ta lie­mi pe­ru­na­jau­ho-ve­si­se­ok­sel­la. kie­hau­ta. maus­ta rom­mi­til­kal­la ja kaa­da lie­mi luu­mu­jen pääl­le. Tar­joi­le esi­mer­kik­si man­te­li­jau­heel­la ja man­te­li­li­köö­ril­lä maus­te­tun ker­ma­vaah­don tai pel­kän ker­ma­vaah­don kera.

LUE KOTI & KEITTIÖ

LUE KOTI & KEITTIÖ