(noin 20 kpl)
1 pkt (400 g) valmista ruis-perunataikinaa
200 g yrttimaustettua tuorejuustoa
1 dl silputtua tuoretta tilliä
1 tl jauhettua roseepippuria
1/2 limetin mehu
200 g kylmäsavulohta
Voiteluun:
1 muna
1. Sulata ruis-perunataikina huoneenlämmössä. Jaa taikina pitkittäin kahteen osaan. Kauli palat suorakaiteen muotoisiksi levyiksi ja nosta levyt leivinpaperilla vuoratulle uunipellille.
2. Sekoita tuorejuusto, tillisilppu, pippuri ja limettimehu keskenään.
3. Levitä taikinalevylle ensin tuorejuustoseosta. Jätä taikinan reunoille ja päihin noin 1–2 cm tyhjää tilaa. Lisää lohiviipaleet ja taittele taikinan reunat osittain lohitäytteen päälle. Taita taikinan päät tiiviisti ylös, jotta täyte ei valu ulos paistamisen aikana.
4. Voitele taikinan reunat munalla ja paista 200-asteisessa uunissa noin 20-25 minuuttia. Anna jäähtyä ja leikkaa se sitten haluamasi kokoisiksi viipaleiksi.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2