(6 annosta)
2 pkt (800 g) pakastettua peruna-ruistaikinaa
Täyte:
1 dl rikottuja ohrasuurimoita
2 1/2 dl vettä
1 kalaliemikuutio
250 g savustettua kirjolohta
nippu tilliä
nippu basilikaa
1/2 sitruunan mehu
ripaus mustapippuria
4 kovaksi keitettyä kananmunaa
Voiteluun:
maito
1. Sulata taikinat.
2. Keitä ohrasuurimot kypsiksi kalaliemikuutiolla maustetussa vedessä.
3. Sekoita suurimoihin hienonnettu kala, silputut yrtit, sitruunamehu ja pippuri.
4. Kauli toinen taikinoista suorakaiteen muotoiseksi levyksi. Levitä levylle täyte ja sen päälle viipaloidut munat.
5. Kauli seuraavasta taikinasta hivenen suurempi levy ja pane se täytteen päälle. Taita päällimmäisen levyn reunat alemman levyn alle ja paina reunakohdat mataliksi.
6. Voitele piirakka maidolla, pistele haarukalla ja kypsennä 225 asteessa noin 20 minuuttia.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2