Koti ja Keittiö 08/06
800 g lohta fileenä
rouhittua mustapippuria
tuoretta tai kuivattua timjamia
tuoretta tilliä hienonnettuna
suolaa
Lisäksi:
foliota
Piparjuuri-persiljavoi:
100 g voita
1 rkl piparjuuritahnaa
1/2 rkl pieniä kapriksia
1–2 rkl sitruunamehua
1–2 rkl tuoretta persiljaa hienonnettuna
Lisäksi:
voipaperia
1. Pehmitä voi ja sekoita siihen piparjuuritahna, hienonnetut kaprikset, sitruunamehu ja persilja. Muotoile voimassasta voipaperille tanko, kääräise voipaperi ympärille ja ummista päädyistä kuten karkkipaperi. Laita jääkaappiin tai pakastimeen maustumaan.
2. Leikkaa lohi ohuiksi viipaleiksi. Leikkaa foliosta neljä neliön muotoista palaa ja lado lohiviipaleet niiden päälle. Purista folion reunat keskeltä yhteen nyytiksi. Kypsennä grillissä tai uunissa 200 asteessa noin 20 minuuttia.
3. Avaa nyytti ja tarjoa piparjuuripersiljavoin kera.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2