Koti ja Keittiö 09/06
400–500 g tuoretta lohta
1 sipuli
1 valkosipulinkynsi
1 rkl öljyä
1 pss (300 g) pakastettuja vokkivihanneksia
8 dl vettä
1 1/2 kasvisliemikuutiota tai
noin 2 rkl kasvisfondia
noin 2 tl punaista karritahnaa
2 rkl kalakastiketta
1 rkl soijakastiketta
200 g munanuudeleita
2 dl kookoskermaa
suolaa ja mustapippuria
yhden limetin mehu
1. Nylje ja ruodi lohi ja kuutioi kala. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynsi.
2. Kuumenna öljy kattilassa. Lisää sipulit ja kuullota niitä hetki. Lisää vokkivihannekset ja kuullota hetki. Lisää vesi, liemikuutiot tai fondi, karritahna, kalakastike ja soija. Keitä hiljalleen, kunnes kasvikset ovat pehmeitä.
3. Lisää munanuudelit ja lohi ja keitä noin 5 minuuttia, kunnes nuudelit ovat pehmenneet ja kala kypsää. Lisää kookoskerma ja tarvittaessa vettä. Mausta suolalla ja pippurilla sekä limen mehulla. Kuumenna vielä hetki.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2