Koti ja Keittiö 01-02/06
2 dl kuohukermaa
2 1/2 dl maitoa
1/2 dl sokeria
2 rkl limoncello-likööriä tai
puolen sitruunan mehu tai
raastettu kuori
3 liivatelehteä
Lisäksi:
1–2 dl valmista
mustikkakeittoa
pakastemustikoita
1. Pane liivatteet kylmään veteen likoamaan.
2. Kiehauta kattilassa kerma, maito ja sokeri.
3. Lisää kiehuvaan nesteeseen puristetut liivatteet.
4. Nosta kattila hellalta ja lisää likööri.
5. Kaada laseihin ja anna jäähtyä ja pane pakastimeen hyytymään pariksi tunniksi.
6. Tarjoile mustikkakeiton ja mustikoiden kanssa.
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ