Artikkeli

Koti ja Keit­tiö 01-02/06

Limoncello-pannacotta ja mustikkakeitto

2 dl kuo­hu­ker­maa

2 1/2 dl mai­toa

1/2 dl so­ke­ria

2 rkl li­mon­cel­lo-li­köö­riä tai

puo­len sit­ruu­nan mehu tai

raas­tet­tu kuo­ri

3 lii­va­te­leh­teä

Li­säk­si:

1–2 dl val­mis­ta

mus­tik­ka­keit­toa

pa­kas­te­mus­ti­koi­ta

1. Pane lii­vat­teet kyl­mään ve­teen li­ko­a­maan.

2. Kie­hau­ta kat­ti­las­sa ker­ma, mai­to ja so­ke­ri.

3. Li­sää kie­hu­vaan nes­tee­seen pu­ris­te­tut lii­vat­teet.

4. Nos­ta kat­ti­la hel­lal­ta ja li­sää li­köö­ri.

5. Kaa­da la­sei­hin ja an­na jääh­tyä ja pane pa­kas­ti­meen hyy­ty­mään pa­rik­si tun­nik­si.

6. Tar­joi­le mus­tik­ka­kei­ton ja mus­ti­koi­den kans­sa.