MARI HARJULA • KUVAT ARTO VUOHELAINEN KOTI JA KEITTIÖ 11/2013
10–12 kpl
Kauramurotaikina:
150 g voita tai margariinia
1 dl sokeria
1 muna
1 dl kaurahiutaleita
2 ½ dl vehnäjauhoja
Täyte:
noin 3 dl mustikoita
100 g valkosuklaata
1 prk (250 g) maitorahkaa
1 muna
½ dl sokeria
yhden limen raastettu kuori
Vuokien voiteluun:
margariinia
1. Vaahdota rasva ja sokeri. Lisää muna. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää erissä taikinaan. Peitä kelmulla ja laita jääkaappiin tekeytymään puoleksi tunniksi.
2. Rouhi valkosuklaa.
3. Sekoita rahka, muna, sokeri ja limeraaste keskenään. Lisää joukkoon suklaarouhe.
4. Voitele pienet metalliset piirasvuoat. Jaa taikina osiin ja painele vuokien pohjalle ja reunoille.
5. Jaa mustikat vuokiin taikinan päälle. Kaada rahkaseos piirasvuokiin.
6. Paista piiraita uunissa 200–225 asteessa noin 15 minuuttia.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2