Koti ja Keittiö 11/07
2 dl kookoskermaa
3 dl kevyt- tai täysmaitoa
2 limettiä
3/4 dl sokeria
3 liivatelehteä
1 vaniljatanko
100 g valkosuklaata
Mangohilloke:
noin 400 g mangoa (tuoreita tai säilykkeenä)
1 1/2 dl sokeria
1 dl vettä
1. Laita liivatteet kylmään veteen likoamaan. Mittaa kookoskerma, maito ja sokeri kattilaan. Halkaise vaniljatanko ja lisää kattilaan. Kiehauta kerma-maitoseos. Ota kattila pois liedeltä ja lisää paloiteltu valkosuklaa ja sekoita tasaiseksi. Purista liivatelehdistä vesi pois ja lisää ne kuumaan seokseen.
2. Pese limetit hyvin. Raasta niiden kuori ja lisää pannacottaseokseen. Purista joukkoon myös limettien mehu.
3. Kaada seos annosvuokiin ja laita kylmään hyytymään muutamaksi tunniksi.
4. Valmista mangohilloke. Kuori ja kuutioi mangot. Mittaa kattilaan sokeri ja vesi ja keitä sokerilientä 5- 10 minuuttia. Lisää mangokuutiot ja anna niiden kuumentua noin 10 minuuttia. Vältä sekoittamista.
5. Tarjoa pannacotat hillokkeen kera.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2