250 g naudan sisäpaistia
250 g porsaanfileetä
2 bratwurstia
1 maissintähkä
8 kirsikkatomaattia
Marinadi:
1 dl rypsiöljyä
4 rkl sherryviinietikkaa
4 rkl vaaleaa soijakastiketta
5 tippaa Tabascoa
2 valkosipulinkynttä
Päälle:
ripaus mustapippuria
ripaus suolaa
1. Sekoita marinadin ainekset keskenään. Kaada marinadi muovipussiin ja lisää joukkoon kuutioidut naudan- ja porsaanlihat. Anna niiden maustua viileässä pari tuntia.
2. Leikkaa makkarat paloiksi, maissintähkä viipaleiksi ja huuhtele tomaatit.
3. Ota lihat hyvissä ajoin huoneenlämpöön. Poista lihakuutiot marinadista ja pyyhi ne kuiviksi. Säästä marinadi valeluun.
4. Pujota grillivartaisiin vuorotellen lihapaloja, makkarapaloja ja kasviksia.
5. Grillaa vartaita 5–10 minuuttia välillä valellen ja käännellen. Tarjoa vartaat esimerkiksi grillattujen leipäpalojen ja kesäisen salaatin kanssa.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2