Koti ja keittiö 3/2011 Katri Schröder | KUVA Arto Vuohelainen
4 annosta
erilaisia salaatteja, esim. roomansalaatti ja frisee
1 kurkku
1 punasipuli
1 rs (200 g) kirsikkatomaatteja
ruukullinen tuoretta korianteria
ruukullinen tuoretta minttua
1 dl mustia, kivettömiä
kalamata-oliiveja
1 iso, ohut pitaleipä
Kastike:
3 rkl oliiviöljyä
3 rkl sitruunamehua
veitsenkärjellinen hienonnettua valkosipulia
ripaus suolaa ja rouhittua
mustapippuria
1. Sekoita ensin kastikeainekset keskenään.
2. Huuhtele salaatit ja linkoa kuiviksi. Revi salaatit kulhoon. Pilko kurkku, punasipuli ja halkaise kirsikkatomaatit.
3. Lisää kulhoon hienonnetut yrtit, oliivit ja kastike.
4. Paahda leipä, leikkaa tai revi paloiksi ja lisää salaattiin. Nostele ainekset sekaisin.
Valmistusaika: noin 15 min.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2