MARI HARJULA KUVAT ARTO VUOHELAINENKOTI JA KEITTIÖ 6-7/2012
4 annosta
2 punaista paprikaa
1 nippu parsakaalia
1 pieni kesäkurpitsa
4 viipaletta maalaisleipää
150 g vihreitä papuja
1 rasia kirsikkatomaatteja
1 punasipuli
noin 2 dl kalamataoliiveja
noin 2 rkl pieniä kapriksia
Kastike:
3 rkl punaviinietikkaa
½ dl oliiviöljyä
suolaa
mustapippuria
ripaus sokeria
1. Halkaise paprikat, poista kanta ja siemenet. Paloittele parsakaali ja kesäkurpitsa reiluiksi paloiksi. Paahda kasviksia grillissä tai uunissa grillivastuksen alla, kunnes ne hieman pehmenevät ja saavat väriä pintaan. Anna kasvisten jäähtyä.
2. Grillaa myös leipäviipaleet joko grillissä tai paahda uunissa 200 asteessa rapeiksi, noin 5–10 minuuttia.
3. Kiehauta vihreät pavut. Anna jäähtyä.
4. Halkaise tomaatit. Kuori
ja suikaloi sipuli.
5. Sekoita kasvikset varovasti keskenään. Lisää oliivit ja kaprikset ja lopuksi paahdetut leipäpalat reiluina kuutioina.
6. Lisää kastikkeen ainekset ja kääntele sekaisin. Anna maustua jääkaapissa ennen tarjoilua.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2