4 naudan minuuttipihviä
valkopippuria
suolaa
Paistamiseen:
1 tl öljyä
Yrttivoi:
40 g voita
1 rkl yrttisilppua (persiljaa, basilikaa, rosmariinia tai timjamia)
1. Nuiji pihvit litteiksi. Anna niiden olla hetki huoneenlämmössä ja tee sillä aikaa maustevoi.
2. Notkista voi ja sekoita yrtit joukkoon. Pyöritä pötköksi ja pane kylmään.
3. Tee pihvin lisukkeet. Tässä pihvin kanssa tarjotaan lehtisalaattia ja perunalunta. Eli keitä kuoritut perunat ja puserra lumeksi. Huuhdo salaatti ja kirpeytä sitruunalla.
4. Kuumenna pannu ja öljytilkka. Paahda pihvit pintaruskeiksi molemmin puolin. Jauha pintaan pippuria ja ripota mukaan makusuola. Tarjoa napiksi leikatun yrttivoin kanssa.
Koti ja keittiö 3/2003
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2