Koti ja Keittiö 04/07
5 dl vettä
1 1/2 tl suolaa
11 dl ohrajauhoja
1. Yhdistä kaikki ainekset kulhoon ja sekoita taikinaksi.
2. Jaa taikina 6–8 osaan ja pyöritä palloiksi. Painele pallot noin puolen sentin paksuisiksi, pyöreiksi rieskoiksi. Voit myös valmistaa kaksi isoa rieskaa.
3. Kuvioi rieskat veitsen tylpällä puolella tai pistele pintaan haarukalla reikiä.
4. Paista uunin keskitasolla 275 asteessa noin 15 minuuttia.
5. Nosta rieskat uunista ja pinoa ne liinan alle pehmenemään ennen tarjoilua.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2