Koti ja keittiö joululiite 2003
400 g palsternakkaa
400 g lanttua
2 omenaa
1 1/2 tl suolaa
1 tl kuivattua basilikaa
1/2 tl pippurisekoitusta
1 1/2 dl raastettua mustaleimaemmentalia
2 dl ruokakermaa
2 dl maitoa
1 rkl juoksevaa hunajaa
1 muna
1. Leikkaa kuoritut juurekset ja omenat tulitikkumaisiksi suikaleiksi.
2. Lado voideltuun uunivuokaan vuorotellen juures- ja omenasuikaleita, juustoraastetta ja mausteita.
3. Sekoita ruokakerma, maito, hunaja ja muna. Kaada seos vuokaan.
4. Kypsennä paistosta 175 asteisessa uunissa noin 1 1/2 tuntia, kunnes juuressuikaleet tuntuvat pehmeiltä. Jos paistos tuntuu kuivuvan, lisää nestettä. Voit myös peittää vuoan leivinpaperilla, jos pinta näyttää saavan liiaksi väriä.
LUETUIMMAT
LUETUIMMAT
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2