12 lampaankyljystä
1 rkl voita
suolaa
pippuria
Viikunakastike:
1 dl balsamiviinietikkaa
1 1/2 dl punaviiniä
3 rkl vettä
1 dl juoksevaa hunajaa
250 g kuivattuja viikunoita
1/2 tl kanelia
suolaa
pippuria
1. Valmista ensin kastike. Kuumenna balsamiviinietikka, punaviini ja vesi kiehuvaksi kattilassa. Lisää hunaja ja sekoita.
2. Lisää viikunat ja keitä kastiketta voimakkaasti noin 15-20 minuuttia, kunnes se sakenee. Mausta kanelilla, pippurilla ja suolalla.
3. Sulata voi paistinpannussa ja anna sen hieman ruskistua. Paista lampaankyljykset keskilämmöllä, noin kolme minuuttia kummaltakin puolelta. Tarjoile viikunakastikkeen ja appelsiinilla maustettujen uunibataattien kanssa (kts. Ruokaohjeet/kasvis).
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2