12 luullista lampaankyljystä (3 kpl syöjää kohti)
1 rkl voita tai margariinia
2 dl vahvaa kahvia
2 dl vahvaa lihalientä
1 dl hunajaa (tummaa kanervahunajaa tai
tuoksuvaa timjamihunajaa)
1 dl punaviiniä
1 rosmariinin oksa
1 timjamin oksa
12 viherpippuria
suolaa
1. Sekoita kahvi, lihaliemi, hunaja ja punaviini. Lisää yrtit ja pippurit. Mausta kyljyksiä liemessä 10 minuuttia.
2. Kuumenna rautapannu ja siinä rasva. Paista valutetut kyljykset pannulla molemmin puolin. Ripottele kyljyksille suolaa, ota ne sivuun ja pidä lämpiminä.
3. Kaada mausteliemi pannulle ja keitä kokoon kastikemaiseksi. Mausta tarpeen mukaan suolalla.
4.Tarjoa kyljykset karpalohyytelön sekä kokonaisina paistettujen valkosipulipuo-
likkaiden kanssa hunajaisen perunakakun päällä. Tuo kuuma kastike pöytään erillisessä kulhossa.
Koti ja keittiö 11/2002
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2