MARI HARJULA KUVA ARTO VUOHELAINENKoti ja keittiö 9/2011
4 annosta
noin 500 g lampaankääpiä
1–2 punasipulia
2 valkosipulinkynttä hienonnettuna
1 pkt (120 g) filee- tai savupekonia
6–8 keitettyä perunaa
150 g vihreitä papuja
150 g tuoretta pinaattia
1 mieto, punainen chilipaprika
tilkka öljyä
1 rkl tuoretta persiljaa hienonnettuna
suolaa
rouhittua mustapippuria
tilkka sitruunamehua
1 rkl pinjansiemeniä
1. Puhdista ja paloittele sienet. Kuori ja suikaloi sipulit. Suikaloi pekonit.
2. Kuori ja pilko perunat. Kiehauta pavut nopeasti ja valuta. Huuhtele pinaatit ja poista kovat lehtiruodit. Halkaise chili, poista siemenet ja hienonna chili.
3. Kuumenna tilkka öljyä pannulla. Paista sienet, sipulit ja pekonit ensin pannulla. Lisää kasvikset ja jatka paistamista muutama minuutti.
4. Lisää mausteet ja pinjansiemenet ja kääntele vielä hetki.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2