Artikkeli

Koti ja keit­tiö 05/05

Lämmin minttu-nekta­rii­ni­sa­laatti

Vinkki! Voit lisätä lämpimien hedelmien päälle myös vadelmia.

6 kyp­sää nek­ta­rii­nia tai per­sik­kaa

1/2 dl ma­ke­aa jäl­ki­ruo­ka­vii­niä

1 rkl juok­se­vaa hu­na­jaa

1/2 tl jau­het­tua kar­de­mum­maa

2 rkl sil­put­tua, tuo­ret­ta mint­tua

1/2 dl man­te­li- tai päh­ki­nä­rou­het­ta

Li­säk­si:

mas­car­po­ne­juus­toa

1. Huuh­te­le ja hal­kai­se nek­ta­rii­nit. Pois­ta ki­vet ja nos­ta he­del­män­puo­lik­kaat uu­ni­vuo­kaan.

2. Va­lu­ta pääl­le vii­ni ja hu­na­ja. Li­sää kar­de­mum­ma, sil­put­tu mint­tu ja man­te­li­rou­he. Pais­ta nek­ta­rii­ne­ja 225-as­tei­ses­sa uu­nis­sa noin 10 mi­nuut­tia.

3. Tar­joi­le nek­ta­rii­nit läm­pi­mi­nä mas­car­po­ne­juus­ton kans­sa. Ko­ris­te­le min­tun­leh­dil­lä.

Vink­ki! Voit li­sä­tä läm­pi­mien he­del­mien pääl­le myös va­del­mia.

LUE KOTI & KEITTIÖ

LUE KOTI & KEITTIÖ