Koti ja keittiö 05/05
6 kypsää nektariinia tai persikkaa
1/2 dl makeaa jälkiruokaviiniä
1 rkl juoksevaa hunajaa
1/2 tl jauhettua kardemummaa
2 rkl silputtua, tuoretta minttua
1/2 dl manteli- tai pähkinärouhetta
Lisäksi:
mascarponejuustoa
1. Huuhtele ja halkaise nektariinit. Poista kivet ja nosta hedelmänpuolikkaat uunivuokaan.
2. Valuta päälle viini ja hunaja. Lisää kardemumma, silputtu minttu ja mantelirouhe. Paista nektariineja 225-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.
3. Tarjoile nektariinit lämpiminä mascarponejuuston kanssa. Koristele mintunlehdillä.
Vinkki! Voit lisätä lämpimien hedelmien päälle myös vadelmia.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2