Koti ja keittiö 05/05
6 kypsää nektariinia tai persikkaa
1/2 dl makeaa jälkiruokaviiniä
1 rkl juoksevaa hunajaa
1/2 tl jauhettua kardemummaa
2 rkl silputtua, tuoretta minttua
1/2 dl manteli- tai pähkinärouhetta
Lisäksi:
mascarponejuustoa
1. Huuhtele ja halkaise nektariinit. Poista kivet ja nosta hedelmänpuolikkaat uunivuokaan.
2. Valuta päälle viini ja hunaja. Lisää kardemumma, silputtu minttu ja mantelirouhe. Paista nektariineja 225-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.
3. Tarjoile nektariinit lämpiminä mascarponejuuston kanssa. Koristele mintunlehdillä.
Vinkki! Voit lisätä lämpimien hedelmien päälle myös vadelmia.
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ