1 rkl rypsiöljyä
1 pieni punainen chilipalko
1 valkosipulinkynsi
400 g lampaan ulkofileetä
ripaus suolaa
2 punaista paprikaa
1 rkl makeaa chilikastiketta
100 g pinaattia
nippu korianteria
Päälle:
4 rkl suolattomia maa-
pähkinöitä
1. Kuumenna öljy wokissa. Lisää silputut chili ja valkosipulinkynsi ja kypsennä hetki.
2. Lisää suikaloitu lampaanliha ja kypsennä 3 minuuttia. Mausta suolalla.
3. Lisää paprikasuikaleet ja chilikastike ja kypsennä vielä 2 minuuttia.
4. Lisää lopuksi pinaatin- ja korianterinlehdet ja kääntele salaattia muutaman kerran.
5. Annostele salaatti lautasille ja murenne päälle pähkinöitä. Tarjoa heti.
Koti ja keittiö 4/2002
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2