Koti ja keittiö 01/05
(4-6 annosta)
200 g pennepastaa
noin 300 g (2-3 kpl) kalkkunan (tai broilerin) fileepihviä
suolaa ja rouhittua mustapippuria
noin 100 g aurinkokuivattuja tomaatteja
1 ruukku jääsalaattia
noin 50 g parmesaania
1/2 dl paahdettuja pinjansiemeniä
Marinoidut oliivit ja artisokat:
100 g kalamataoliiveja tai mustia oliiveja
1 tlk (400 g) säilöttyjä artisokansydämiä
1/2 dl oliiviöljyä
2-3 valkosipulinkynttä
2 rkl sitruunamehua
1 rkl tuoretta persiljaa silputtuna tai 1 tl kuivattua
1 rkl tuoretta basilikaa silputtuna tai 1 tl kuivattua
ripaus suolaa
rouhittua mustapippuria
1. Laita oliivit ja artisokat marinoitumaan. Mittaa kaikki marinadin ainekset kulhoon ja sekoita. Lisää oliivit ja artisokat ja kääntele marinadissa. Anna maustua jääkaapissa vähintään puoli tuntia.
2. Keitä pasta kypsäksi suolalla maustetussa vedessä, valuta ja jäähdytä.
3. Sekoita pastaan marinoidut oliivit ja artisokat marinointiliemineen. Paloittele aurinkokuivatut tomaatit suikaleiksi ja lisää joukkoon. Revi joukkoon jääsalaatti.
4. Pariloi kalkkunan fileepihvit parilapannulla kypsiksi, mausta suolalla ja pippurilla ja viipaloi ohuiksi.
5. Annostele salaatti annoskulhoihin tai lautasille ja asettele päälle lämpimät kalkkunaviipaleet. Koristele parmesaanilastuilla ja paahdetuilla pinjansiemenillä.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2