Artikkeli

Lämmin juustosalaatti

1 ruuk­ku roo­man­sa­laat­tia

1 ruuk­ku ru­co­laa

2 pien­tä ca­mem­bert- tai vuo­hen­juus­to­kiek­koa (à n. 120 g)

1/2 ra­si­aa kir­sik­ka­to­maat­te­ja

1/2 ruuk­kua ba­si­li­kaa

2 rkl bal­sa­mi­vii­nie­tik­kaa

mus­ta­pip­pu­ria

70 g sak­san- tai cas­hew­päh­ki­nöi­tä

1. Huuh­te­le sa­laa­tit tar­vit­ta­es­sa ja revi ne pa­loik­si. Nos­te­le lau­ta­sil­le.

2. Hal­kai­se kir­sik­ka­to­maa­tit ja pois­ta niis­tä sie­me­net. Hie­non­na ba­si­li­ka.

3. Nos­ta jää­kaap­pi­kyl­mä juus­to­kiek­ko lei­vin­pa­pe­ril­la vuo­ra­tul­le uu­ni­pel­lil­le. Le­vi­tä juus­ton pääl­le to­maat­tia, ba­si­li­kaa ja bal­sa­mi­vii­nie­tik­kaa.

4. Läm­mi­tä juus­toa 225-as­tei­ses­sa uu­nis­sa vii­ti­sen mi­nuut­tia. Leik­kaa läm­min juus­to­kiek­ko kah­teen osaan ja jau­ha pääl­le hie­man mus­ta­pip­pu­ria. Nos­te­le juus­to­pa­lat sa­laat­ti­pe­dil­le ja ko­ris­te­le sa­laat­ti lo­puk­si päh­ki­nöil­lä.

Tilaa uutiskirje
Tilaa uutiskirje