1 ruukku roomansalaattia
1 ruukku rucolaa
2 pientä camembert- tai vuohenjuustokiekkoa (à n. 120 g)
1/2 rasiaa kirsikkatomaatteja
1/2 ruukkua basilikaa
2 rkl balsamiviinietikkaa
mustapippuria
70 g saksan- tai cashewpähkinöitä
1. Huuhtele salaatit tarvittaessa ja revi ne paloiksi. Nostele lautasille.
2. Halkaise kirsikkatomaatit ja poista niistä siemenet. Hienonna basilika.
3. Nosta jääkaappikylmä juustokiekko leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Levitä juuston päälle tomaattia, basilikaa ja balsamiviinietikkaa.
4. Lämmitä juustoa 225-asteisessa uunissa viitisen minuuttia. Leikkaa lämmin juustokiekko kahteen osaan ja jauha päälle hieman mustapippuria. Nostele juustopalat salaattipedille ja koristele salaatti lopuksi pähkinöillä.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ