Artikkeli

Lämmin ananas­man­go­tartar ja passionjäädyke

Vaahdota kerma. Vaahdota myös keltuaiset ja sokeri. Yhdistä keltuais- ja kermavaahto sekä passionhedelmän sisus vuoassa, peitä muovikelmulla ja pakasta yön yli...

Jää­dy­ke:

2 dl kuo­hu­ker­maa

4 pas­si­on­he­del­män si­sus

3 kel­tu­ais­ta

1 dl so­ke­ria

Ana­nas-man­go­tar­tar:

1 tuo­re, kyp­sä ana­nas

1 kyp­sä man­go

1/2 dl juok­se­vaa sii­rap­pia

1. Vaah­do­ta ker­ma. Vaah­do­ta myös kel­tu­ai­set ja so­ke­ri. Yh­dis­tä kel­tu­ais- ja ker­ma­vaah­to sekä pas­si­on­he­del­män si­sus vuo­as­sa, pei­tä muo­vi­kel­mul­la ja pa­kas­ta yön yli.

2. Pil­ko ana­nas ja man­go pie­nik­si kuu­ti­oik­si. Kuul­lo­ta he­del­mä­pa­lo­ja het­ki pan­nul­la. Maus­ta pa­lat sii­ra­pil­la.

3. Tar­joa jää­dy­ke läm­pi­män ana­nas-man­go­sal­san kans­sa.

LUE KOTI & KEITTIÖ

LUE KOTI & KEITTIÖ